Wanneer: zondag, 30 juni
Tijd: 14.00-16.00
Voor wie: Iedereen.
Kosten: €25 (wil je deze workshop als inhaalles doen, dan betaal je €15, of met strippenkaart voor 2 strippen)
Aanmelden: info@dezonnecirkel.nl of 06 19032716

Misschien ken je deze zachte vorm van yoga al, restorative yoga gaat helemaal over herstellen en is voor iedereen (jong en oud, ziek of gezond) toegankelijk.

Bij restorative yoga maken we gebruik van veel bolsters en dekens om de poses zo gemakkelijk mogelijk te maken. Omdat het vooral liggende en zittende houdingen zijn waar we wat langer in blijven is de vergelijking met yin yoga snel gemaakt.

Toch is restorative yoga echt iets anders. Waar we bij yin yoga op zoek gaan naar strekking willen we bij restorative yoga het lichaam naar de relax modus begeleiden.
 
We nemen dus alleen maar comfortabele poses aan die erop gericht zijn om ons lichaam te ontspannen en te herstellen. We blijven ook wat langer in een houding en omdat we prettig liggen of zitten kun je dan je lichaam ook helemaal zacht laten worden.

Na een restorative yoga les voel je je kalm en ontspannen. Je lichaam heeft de tijd gehad om te herstellen, iets waar we in het huidige, snelle leven wat we hebben weinig tijd voor hebben.
 

Tijdens deze workshop nemen we uitgebreid de tijd om te genieten van deze zachte en liefdevolle vorm van yoga.